Кабінет

Товарів 0 (0.00 грн.)

Пропашна сівалка Great Plains PL5800

  • 14 April 2020 09:36:04
  • 0

16 рядна пропашна сіялка с центральним насінним бункером

Нова пропашна сівалка Great Plains PL5800 створена на базі великого операційного досвіду і відповідає високим вимогам до рентабельності знаряддя. Вона поєднує простоту в експлуатації з високою точністю висіву. Модель PL5800 оснащена новими сошниками серії 5000, нашими оновленими висіваючими апаратами Air-Pro® і системою подачі насіння, що гарантує рівномірний і точний висів, а також оптимальний контакт насіння з грунтом. Даний агрегат сумісний з опціонним електроприводом висівних апаратів, який сприяє максимальному підвищенню врожайності і зниженню витрат на насіння. Електропривод має переваги варіатора з функцією компенсації висіву під час повороту і з індивідуальним управлінням кожною секцією сівалки, а також дозволяє скоротити витрати на обслуговування машини за рахунок відсутності приводних ланцюгів і валів. З метою оптимізації подачі і розподілу насіння внутрішню кишеню висівного апарату тепер приймає на 66% більше насіння, а впускний отвір стало на 92% ширше, що забезпечує стабільне і безперервне наповнення посівного апарату на більш високих швидкостях висіву. Пропашна сівалка PL5800 має фронтальний механізм складання і доступна в конфігурації як з одинарними, так і з парними рядами, окрім того пропонується нове коротший кріплення прикочуючих коліс (для деяких розмірів міжрядь), яке забезпечує оптимальний контакт насіння з грунтом і ефективне закривання насіннєвий борозни.

Ми спростили раму сівалки і змінили конструкцію робочих брусів бічних секцій, які тепер використовуються для подачі повітря в висіваючі апарати, таким чином більше немає необхідності в установці спеціального повітряного трубопроводу над робочими брусами сівалки. Нова інноваційна пневматична система з двома вентиляторами дозволяє ефективно працювати з різними типами і розмірами насіння навіть в умовах складного рельєфу поверхні.

З метою спрощення користувальницького інтерфейсу і операційного контролю модель PL5800 має нову систему управління (WSMT3) і оснащена монітором марки Topcon X35, але, при цьому, сумісна з системами ISO, що дозволяє працювати з іншими моніторами. Для даної сівалки, як і для всіх інших просапних сівалок Great Plains, доступна функція Row-Pro ™ - система, яка дозволяє автоматично регулювати тиск на грунт на кожному ряду окремо, спрощуючи роботу сільгоспвиробника.